Ilovszky Tüzép a Construmán
2012. május 02., szerda

Az ÚjHáz Centrum már három éve részt vesz a Construma Nemzetközi Építőipari Szakkiállításán, az Ilovszky Tüzép is részt vett 2012-ben is, mint kiállító a déli régió képviseletében (5 megye).

A beszerzési társulat országos lefedettségű, komoly tőkeerővel rendelkezik, a beszállító cégek megkülönböztetett tiszteletét élvezi, így a legjobb árakat biztosítják – az ÚjHáz Centrum részére – amelyet túlnyomórészt a vásárlóknak tovább adjuk.

Sikerült megőrizni Békés megyében az építőanyag kereskedésben a vezető szerepet, kedvező árainkkal és egyre bővülő árukészlettel további növekedésekre van kilátás.

Az ÚjHáz pavilon nagyságrendünknek megfelelő 200 négyzetméteres, emeletes, szakmailag is nagy odafigyeléssel volt felépítve. A pavilon területén, a legnagyobb cégek mérnök-tanácsadói és bemutató szakemberei szakszerű tájékoztatással segítették munkánkat.

A válság ellenére az ÚjHáz forgalma évről-évre növekszik, összehasonlítva a 2011-es Construma kiállítással a

2012 évivel a tégla és cserép iránt érdeklődő sokkal kevesebb volt az idén, de felújítással kapcsolatos kérdések, megrendelések pedig ebben az évben volt több. A részvétel óriási rangot jelent, büszkék vagyunk rá. A beszállítók, vevők, kivitelezők körében nagy elismerést váltott ki, hogy az „A” pavilon egyik legnagyobb standján állítottunk ki.

Összegezve jól döntöttünk, amikor elhatároztuk, hogy részt veszünk az idén is a Construma kiállításon.

oldal reklám 1
oldal reklám 2
oldal reklám 3
oldal reklám 4

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player