Információk az újHÁZ Centrumról ››››››

 

Kedves jelenlegi, és leendő vásárlónk!

Az ILOVSZKY TÜZÉP 1993. december 1.-én alakult családi vállalkozásként.
A cég tulajdonosa: Ilovszky Béláné a vállalkozás kezdete óta férjével és lányával Demkóné Ilovszky Edittel vezeti az orosházi ILOVSZKY TÜZÉP-et. 2007 óta az unoka, Demkó Attila is a telepen dolgozik.

Össz dolgozói létszám: 25 fő
A telep területe: 4 hektár

A telep 1959-ben épült, mint Alföldi Tüzép vállalat működött Ilovszky Béláné vezetésével 21 évig. Így már az induláskor évtizedes vevőkörünk- viszonteladói hálózatunk és jó beszállítói kapcsolatunk volt.

Az elmúlt 20 évben cégünknek sikerült a gyártók körében komoly szakmai elismerést kivívni. A legjelentősebb gyáraknak márkakereskedője vagyunk és megyei szinten sok esetben első helyen szerepelünk.

2008 Februárjában beléptünk az újHÁZ Zrt.-be, mely a pozíciónkat még jobban megerősítette. Elértük azt, hogy Békés megye legnagyobb forgalmú Tüzép telepe vagyunk.
Egyre bővülő áruválasztékkal, alacsony árakkal, szolgáltatással szakképzett értékesítőkkel igyekszünk az elért eredményeket megtartani.
Régi álmunk teljesült, 2007 októberében átadásra került 600 m² iroda és bemutatóterem (továbbképzésre alkalmas oktatóterem) + 650 m² raktár ahol az általunk forgalmazott termékéket kulturáltan be tudjuk mutatni.

Szolgáltatásaink:
     » kölcsönzés
     » gépi rakodás
     » vakolat-, falfesték- és lazúr színkeverés

Szlogenünk: Nálunk az alaptól a tetőig mindent beszerezhetsz szolid áron!

Információk az újHÁZ Centrumról ››››››

 

oldal reklám 1
oldal reklám 2
oldal reklám 3
oldal reklám 4

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player